carolinehalvorsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

God morgenHeii, NÅ venter jeg på at tiden skal gå litt fortere. Har vert klar kjempelenge nå å starter ikke på skolen før om en time. På den gamle skolen min startet jeg halv 9 hver dag, men her starter vi kvart over 9. Er veldig anderledenes siden trenger ikke stresse så. Men syntes det også er litt dumt siden jeg våkner ganske tidlig uansett. Jeg bor ca.1min unna skolen eller mindre, så da trenger jeg ikke dra så tidlig heller. Det er litt gøy å tenke på at de på den gamle skolen min har hatt en time allerede før jeg har kommet til skolen. 

Når jeg våknet istad ble jeg egentlig litt lei meg. Det første jeg så når jeg så ut av vinduet var snø! Har jo vært skikkelig sommervær lenge nå også plutselig skal det komme snø! Å rett før 17. Mai liksom. Det er meldt regn på 17. Mai, så det er litt kjedelig men men. Det blir vel bra uansett håper jeg. Jeg har tenkt til å ha på meg en kjole som jeg har bestilt fra Nelly, også tengte jeg å ta på Tomsa mine, men hvis det regner veit jeg ikke helt om jeg gjør det.

Her om dagen hadde Stina kjøpt is til meg, Synnøve og Amalie. Så etter skolen dro vi ned på brygga, spiste is også solte vi oss litt.

Smykke treet mitt hos mamma♥

 

 

#sol #haggel #snø #mai #17.mai #is #brygga #sol #smykketre #morgen

 

 

-Har du god tid om morgen?

-Når starter du på skolen?

 

 

-CAROLINE-

 

 

 • Post  Hallo!

  Nå er det lengesiden jeg har blogget! Har vært veldig opptatt fortiden eller så har jeg bare ikke hatt humør nok til å blogge.. Men nå er jeg her igjen (:

  I dag fikk jeg to pakker i posten, som jeg hadde ventet lenge på. For en liten stund siden bestilte jeg 3 bøker. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å lese men disse bøkene er verdt å lese! Det er en serie på 10 bøker. Jeg har lest nr.1, 2, 3, 4, 5, også bestilte jeg nr.6, 7 og 8. Serien heter venninner. Det er ungdomskrim, jeg syntes den passer mer til jenter enn gutter. Men de er kjempespennende. 

  Jeg bestilte også en kjole til 17. Mai. Kjolen er fra Nelly. Jeg har sett lenge på kjoler. Var nesten krise siden jeg ikke hadde noe å ha på meg, og bunaden min er for liten i år. Det var kjempemange fine kjoler på Nelly, men syntes de fleste var litt for sommerlige, Heldigvis fant jeg jo en tilslutt!

  Bok nr. 1 heter Et hull i sjelen 

  Bok nr. 2 heter Det farlige kysset

  Bok nr. 3 heter Det som kommer til å skje

  Bok nr. 4 heter Pakket i plast

  Bok nr. 5 heter Til jord skal du bli

  Bok nr. 6 heter Morderen som gråt

  Bok nr. 7 heter Tilbake fra de døde

  Bok nr. 8 heter Et siste offer

  Bok nr. 9 heter En morders ansikt

  Bok nr. 10 heter De som lever videre  Tar sikkert noen bilder på 17. Mai så dere får se kjolen da♥

   

   

  #kjole #feiring #bestilt #post #glad #kveld


   

  -Har du funnet ut hva du skal ha på deg på 17. Mai?

  -Har du noengang hørt om 4 Venninner?

   

   

  -CAROLINE-

 • Shopping  Hei alle sammen! 

  Idag er jeg egentlig litt utslitt. På Torsdag var jeg og pappa ute på fisketur, da jeg fikk min første kveite! For dem som ikke vet det er det en fisk som er litt vanskelig å få. Å den er utrolig sterk så har litt vondt i armen nå, hahha. Jeg måtte ha fiskestanga imellom beina for å klare å sveive den opp.

  Her er kveita jeg fikk. Jeg står til venstre å holder den, men måtte skjære meg bort, siden jeg så litt rar ut.

  Når vi kom hjem fra båtturen kjøret jeg, Synnøve og Amalie snø-skuter♥

  Igår tok jeg båten alene til Hammerfest, det tar 4 timer. Hadde ikke så mye å gjøre, men satt på Ipaden omtrent hele tiden. Hadde 3G på ipaden

  hele veien så da var det ikke så kjedelig. Når jeg kom til Hammerfest møtte jeg stemoren min, Stina. Vi dro en tur på Qa å spiste litt lunsj før vi shoppa. Rett før båten skulle dra, spiste vi på peppez, også måtte vi kjappe oss til båten. Når vi kom hjem hadde jeg, pappa og Stina ost og kjeks kveld. Her er litt av innkjøpene♥:

  Kjøpte BabyLips på Cubus for 49kr. I fargen Pink Punch♥


  Koseteppe, 249kr fra Bohus♥
  Mørkeblå Toms, 600kr fra Eurosko♥

   

   

  #fisk #kveite #Babylips #kosepledd #teppe # toms #sliten #kaffe #snøskuter

   

   

  -CAROLINE-

   

   

   

   

 • Les mer i arkivet Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Caroline Halvorsen

  Jeg er ei jente på 14 år fra Kongsberg. På fritiden liker jeg å danse og være med venner<3 Jeg begynte å blogge fordi jeg vill at familien min og vennene mine skal vite hva jeg gjør sel vom jeg har flyttet.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  God morgen Post Shopping vinter, sommer, vinter 27.04.2014 Savner deg Skole Reisen Fly Dagen før

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits