carolinehalvorsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

NM!Hallo!

NÅ er det lenge siden jeg har blogget. Men har vært veldig stressende for tiden. Forrige helg var jeg i NM i CheerDance og CheerLeading. Det var kjempe moro JI år var det i Stokke. vi reiste inn på fredagen og kom hjem sent på søndag. Dette er ikke første gang jeg er med, men første gang jeg er med på å overnatte. Det var kjempe fint der vi sov også. Jeg kom på rom med 4 andre jenter. Alt sammen var kjempebra utenat maten, men nå er jeg litt kresen på mat da men jeg likte ikke helt maten vi fikk servert. Jeg tok litt bilder men fikk ikke tatt så mange jeg hadde tenkt til å ta, siden jeg glemte å ta med laderen.. Menmen. Var i banken ista å ordnet bankkort. Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden, med film og sånt.

 

Denne uka har gått kjempe fort. Men vi har veldig mye lekser å fremføringer fortiden. Gleder meg kjempe til å flytte nå. Bare 2 uker igjen :D

Her kommer litt bilder fra forrige helg<3


Frokosten<3 Det eneste måltidet jeg likte..hahah


Helene<3


Kjøpte denne Cheer shortsen når jeg var på NM. Dette er forran

369kr<3

Dette er bak<3 Står Cheer i sølv og rosa skrift, men ser litt ut som rødt på bilde...

 

-Danser du?

-Hva gjorde du sist helg?

 

#helg#kos#cheer#dans#flytte

 

-CAROLINE-

 • 15.03.2014  Heihei,

  Nå sitter jeg å koser meg med oreomelkesjokolade, den er kjempe god. Men kunne vært litt mere oreo i den da, menmen. Fra igår til idag overnattet jeg hos bestemor og bestefar. Også var jeg barnepasser for søsskenbarna mine(Martine 7år og Maiken 4år). var helt utslitt når jeg kom hjem. Når klokka var 15:00 møtte jeg Maiken, Dorthe, Andrea og Ina på banen. Vi var på kiwi, banen, rundt på skolen og rundt omkring i forskjellige gater og bare ``suste`` rundt.hahahha. Etterpå møtte jeg søstra mi og kompisen hennes hos han. Også gikk vi sammen til oss og spiste middag og kake. Imorgen skal jeg danse og øve til NM, men skal prøve å blogge også da.<3 

  litt blider fra idag:   

   

  -Har du gjort noe gøy idag?

   

   

  #helg#banen#lørdag

   

  -CAROLINE-

 • Skole, Helg  Heii

  Da var det helg igjen. Ukene går så fort, syntes det akkuratt var helg. Men alltid deilig med fri<3 Drar til besteforeldrene mine om en time ellerno. Siden søstra mi har bilden, å er litt stress å gå dit med tong bagg. Skal soveover der til imorgen. Idag på skolen hadde vi fremføring i musikk... Min gruppe var den første, å sangen vår gikk sånn her: 

  Vi er flinke på skolen, vipper på stolen

  Prater i timen, og sitter i kantinen

  Ja det er oss, Caroline, Martin, Krisian og Rainers

  Ja det er oss, Caroline, Martin, Kristian og Rainers

  Vi kjører cross, liker å sloss

  ja det er oss, ja det er oss

  Caroline, Martin, Krisian og Rainers

  HAHAHHHAAAH... jaja, vi sang og spilte på gitar. Blogger imorgen :*


   

   

  -Hva har du gjor i dag?


   

  #gitar#skole#helg#blogg

   

   

  -CAROLINE-

   

 • Snart helg  Hallo <3

  Snart helg og snart bare 1 månte til jeg flytter :D I helgen skal jeg sove over hos besteforeldrene mine, være med venner på lørdag og danse på søndag. Skal øve til NM, siden laget mitt og jeg skal være med i NM i cheerleadning og cheerdance nestehelg. I år er det i Stokke, rett utenfor Tønnsberg trur jeg. Blir kjempegøy! Andre året jeg er med. Gleder meg masse, vi skal overnatte i hytter. Men jeg blogger sikkert om dette når jeg har vært der!   

   

  -Hva skal du i helgen?

   

   

  #rolig#torsdag

   

   

  -CAROLINE-

 • Søndag  Hei!

  Slutt på helgen, og skole imorgen. Har RLE prøve i morgen å har ikke øvd noe.. Skjønner ikke hva man skal øve på og skjønner ikke noe av det vi har om nå, så får bare håpe det ikke kommer vansklige spørsmål. Idag var Carine på besøk. Var koselig, vi bakte noe som heter klippekrans. Glemte å ta bilder av den, men den var supergod. Litt senere var jeg på banen men noen venner. Spilte fotball osv. Å nå sitter jeg å spiser sushi. Heehh. Har nesten ikke tatt noen bilder i dag så blir bare gamle bilder jeg legger ut. men men. 

  Jeg kommer ikke til å blogge så kjempemye i  ukene men mer i helgene. Siden er så hektisk fortiden. Blogger sikkert mere i ukedagene når jeg har flyttet ogsån:) Har planer hver helg frem til påsken men jeg skal prøve å få blogget litt hver helg

  Som dere ser har jeg ikke noe header enda, og den kommer sikkert ikke til å komme før påske. Siden har ikke så mye tid til å ordne men det og har ikke noe header klar enda.


   

   

  -Hva har du gjort i helgen?

   

   

  #søndag#bake#helg

   

  -CAROLINE-

   

 • Ny blogg!  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Les mer i arkivet Mars 2014

  Caroline Halvorsen

  Jeg er ei jente på 14 år fra Kongsberg. På fritiden liker jeg å danse og være med venner<3 Jeg begynne å blogge fordi jeg vill at familien min og vennene mine skal vite hva jeg gjør sel vom jeg har flyttet.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Mars 2014

  Siste innlegg


  NM! 15.03.2014 Skole, Helg Snart helg Søndag Ny blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits