God morgen (carolinehalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

God morgenHeii, NÅ venter jeg på at tiden skal gå litt fortere. Har vert klar kjempelenge nå å starter ikke på skolen før om en time. På den gamle skolen min startet jeg halv 9 hver dag, men her starter vi kvart over 9. Er veldig anderledenes siden trenger ikke stresse så. Men syntes det også er litt dumt siden jeg våkner ganske tidlig uansett. Jeg bor ca.1min unna skolen eller mindre, så da trenger jeg ikke dra så tidlig heller. Det er litt gøy å tenke på at de på den gamle skolen min har hatt en time allerede før jeg har kommet til skolen. 

Når jeg våknet istad ble jeg egentlig litt lei meg. Det første jeg så når jeg så ut av vinduet var snø! Har jo vært skikkelig sommervær lenge nå også plutselig skal det komme snø! Å rett før 17. Mai liksom. Det er meldt regn på 17. Mai, så det er litt kjedelig men men. Det blir vel bra uansett håper jeg. Jeg har tenkt til å ha på meg en kjole som jeg har bestilt fra Nelly, også tengte jeg å ta på Tomsa mine, men hvis det regner veit jeg ikke helt om jeg gjør det.

Her om dagen hadde Stina kjøpt is til meg, Synnøve og Amalie. Så etter skolen dro vi ned på brygga, spiste is også solte vi oss litt.

Smykke treet mitt hos mamma♥

 

 

#sol #haggel #snø #mai #17.mai #is #brygga #sol #smykketre #morgen

 

 

-Har du god tid om morgen?

-Når starter du på skolen?

 

 

-CAROLINE-

 

 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Caroline Halvorsen

  Jeg er ei jente på 14 år fra Kongsberg. På fritiden liker jeg å danse og være med venner<3 Jeg begynte å blogge fordi jeg vill at familien min og vennene mine skal vite hva jeg gjør sel vom jeg har flyttet.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  God morgen Post Shopping vinter, sommer, vinter 27.04.2014 Savner deg Skole Reisen Fly Dagen før

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits