27.04.2014 (carolinehalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

27.04.2014Hele helgen har jeg sovet hos Synnøve, eller jeg, Synnøve og Amalie hadde sånn jentekveld♥Vi hadde bare tenkt til å sove der fra fredag til Lørdag, men så var det så koselig at vi blei der en natt til. På lørdag var vi kjempe sportye! Vi syklet helt fra Sandland til butikken i Sørtverfjord. Det er nesten 2 mil. Hahah, ikke verdens lengste tur akkurat men. Det er veldig svingete oppover og nedover og ikke nye veier akkurat. Å i tillegghadde vi motvind hele veien, på vei hjemover begynte det å pøsregne! Så vi blei klissvåte. Når vi kom på butikken kjøpte vi bananer, epler og mandariner og sånn for å virke sportye. På jentekvelden var vi litt ute å tok litt bilder men det begyte å regne litt så ble ikke så mange, vi så på film, sminka våre og sånne jenteting♥  Men siden vi har godis stopp kunne vi ikke ha noe godteri eller brus, så vi satt å spiste appelsiner begge kveldene, hahhah. Nå kom jeg akkurat hjem, men skal straks ut igjen men Amalie og Synnøve♥ I kveld skal jeg bare kose meg før det er skole igjen og spise pizza.

 

Har sittet i over en time nå får å laste ned de bildene vi tok igår, men det er noe feil med dem.. Skjønner ikke hva, så hvis jeg klarer å ordne dem kommer jeg til å legge de ut i et anent innlegg! Men nå gidder jeg ikke prøve lengre haah, så her kommer bare noen andre bilder so, jeg tok i fjære i fjord♥

 

 

 

#helg #søndag #bilder #film #sunn #appelsin #båt

 

 

-Har du kost deg i helgen?

-Skal du noe spesielt til uken?

 

 

 

-CAROLINE-

 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Caroline Halvorsen

  Jeg er ei jente på 14 år fra Kongsberg. På fritiden liker jeg å danse og være med venner<3 Jeg begynte å blogge fordi jeg vill at familien min og vennene mine skal vite hva jeg gjør sel vom jeg har flyttet.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  27.04.2014 Savner deg Skole Reisen Fly Dagen før Påskeferie 05.04.2014 NM! 15.03.2014

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits