Skole (carolinehalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SkoleHallo!

NÅ er det lengesiden jeg har blogget. Påsken har gått så fort, vips så var den ferdig lixom. I påskeferien har jeg vært på sånne påske treff greier i grillhytta og sånn. Da griller vi og møter alle andre fra Sandland. Jeg har kjørt snø-skuter det var veldig gøy! Vi har vært på middags besøk og masse mer. Jeg har vært mye med venner i påskeferien og kost meg masse.

Ble litt svært blide^hahah

Idag var første skoledag. Dagen startet med "FULL STORM" eller det snødde så mye at jeg bare så hvitt overalt. Er ikke vant til en sånn morgen men det var koselig å se vinteren. På skolen kom jeg fult vinterkledd imens alle de andre kom i hettegenser og vanlig bukse. De lo litt når de så meg. hahaha. Det var veldig ander ledenes fra den gamle skolen min. Her går jo alle på hele skolen i klasse sammen. Det er meg som går i 8. Synnøve og Amalie i 9. Håvard i 7. Kevin i 4.trur jeg og Elias i 1. Nå sitter jeg helt forrest, men skal bare sitte der til Kevin og Elias kommer hjem igjen(de er på ferie). Kommer til å fortelle litt nærmere om skoledagene etterhvert.

På søndag jogga jeg, Amalie og Synnøve fra meg og ut til Havstein, det er 3km. Vi har tengt til å ha sånne faste trene rutiner. Også har vi bestemt oss for å ha godteri stopp frem til 17. Mai. Men hvis en av oss bryter regelen går det utover våre alle, så da må alle jogge sammen ut til Øra. Kl.7 idag skal jeg, Synnøve og Amalie ut til gymmsalen på skolen å trene litt. 


På onsdag var jeg, pappa og Stina en tur i fjæra, da vi fant en spekkhogger

 

 

#påske #ferie #over #snø #spekkhogger #trene #sommer

 

 

-Har du noengang sett en spekkhogger?

-Liker du å kjøre skuter?

 

 

-CAROLINE

 

 

 

 

 • Ingen kommentarer


  Tine22.04.2014 kl.18:04

  håper du har hatt en super påske, legg meg gjerne til som venn så kan jeg følge bloggen din :)

  Skriv en ny kommentar

  Caroline Halvorsen

  Jeg er ei jente på 14 år fra Kongsberg. På fritiden liker jeg å danse og være med venner<3 Jeg begynte å blogge fordi jeg vill at familien min og vennene mine skal vite hva jeg gjør sel vom jeg har flyttet.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Skole Reisen Fly Dagen før Påskeferie 05.04.2014 NM! 15.03.2014 Skole, Helg Snart helg

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits