Påskeferie (carolinehalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

PåskeferieHallo alle sammen!

Nå er det endelig PÅSKE FERIE! Å det betyr fri fra skole å lekser, hahha.

Sist helg var jeg på hyttetur på Blefjell med ei venninne. Det var kjempe koselig! Vi var på ski, spilte hyttespill, tøya, bakte og mye mer. Helgen før den helgen(hahaha) hadde jeg "avskjeds overnatting", med noen av jentene fra klassen. Det var superkoselig. Vi gjorde masse jenteting, og så på skrekkfilmer. På torsdag hadde vi påskefrokost på skolen og quiz. Laget mitt tapte..hahha. Men det var gøy fordret! På fredag var det min siste skoledag. Er litt trist å tenke på at jeg ikke får se noen av dem igjen får etter sommeren. Når siste time var over dro jeg, Dorthe, Maiken og Andrea til byen. Vi var i magasinparken å tok masse bilder, på Peppes å fikk helium ballong, i byen å spiste is også sa vi hade å sånn på banen etterpå.

Jeg kommer til å savne dem masse masse, men vi har brukt de siste ukene veldig godt. Eller vi har liksom kost oss ekstra masse, med kino, byen å bare vært masse sammen. Jeg drar i over i morgen, assa om 2 dager! Gleder meg masse men gruer meg også. Når jeg å Dorthe ryddet ut alt fra hyllen min på skolen på fredag gikk det litt mer opp for meg at jeg faktisk skulle flytte. 

Her kommer masse bilder fra de to siste helgene og fra fredag<3

Noen av bildene ble litt uklare siden vi hadde på sånn at den tok bilder av seg selv<3

 

 

-Hva skal du gjøre i påsken?

-Er det noen du kommer til å savne?

 

Ha en super påskeferie!♥

 

#Påske#ferie#helg#hade

 

-CAROLINE-

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Caroline Halvorsen

  Jeg er ei jente på 14 år fra Kongsberg. På fritiden liker jeg å danse og være med venner<3 Jeg begynne å blogge fordi jeg vill at familien min og vennene mine skal vite hva jeg gjør sel vom jeg har flyttet.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Påskeferie 05.04.2014 NM! 15.03.2014 Skole, Helg Snart helg Søndag Ny blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits