Søndag (carolinehalvorsen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SøndagHei!

Slutt på helgen, og skole imorgen. Har RLE prøve i morgen å har ikke øvd noe.. Skjønner ikke hva man skal øve på og skjønner ikke noe av det vi har om nå, så får bare håpe det ikke kommer vansklige spørsmål. Idag var Carine på besøk. Var koselig, vi bakte noe som heter klippekrans. Glemte å ta bilder av den, men den var supergod. Litt senere var jeg på banen men noen venner. Spilte fotball osv. Å nå sitter jeg å spiser sushi. Heehh. Har nesten ikke tatt noen bilder i dag så blir bare gamle bilder jeg legger ut. men men. 

Jeg kommer ikke til å blogge så kjempemye i  ukene men mer i helgene. Siden er så hektisk fortiden. Blogger sikkert mere i ukedagene når jeg har flyttet ogsån:) Har planer hver helg frem til påsken men jeg skal prøve å få blogget litt hver helg

Som dere ser har jeg ikke noe header enda, og den kommer sikkert ikke til å komme før påske. Siden har ikke så mye tid til å ordne men det og har ikke noe header klar enda.


 

 

-Hva har du gjort i helgen?

 

 

#søndag#bake#helg

 

-CAROLINE-

 

 • 2 kommentarer


  Maren09.03.2014 kl.21:37

  Lykke til på prøven! Du klarer deg nok bra! Håper du får en fin uke!

  Hadde satt pris på om du besøkte min blogg og la igjen en kommentar! :)
  Caroline Halvorsen13.03.2014 kl.16:46

  Maren: tusen takk! Skal ta en tur innom! <3

  Skriv en ny kommentar

  Caroline Halvorsen

  Jeg er ei jente på 14 år fra Kongsberg. På fritiden liker jeg å danse og være med venner<3 Jeg begynne å blogge fordi jeg vill at familien min og vennene mine skal vite hva jeg gjør sel vom jeg har flyttet.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Mars 2014

  Siste innlegg


  15.03.2014 Skole, Helg Snart helg Søndag Ny blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits